Dutch Quality Horses

De stal

Dutch Quality Horses

Dutch Quality Horses bevindt zich op het terrein van ‘Stal de Horizon’ in Kamperveen. Kamperveen ligt tussen Zwolle en Kampen en bevindt zich hiermee centraal in Nederland. Hier hebben we de beschikking over de volgende faciliteiten:

Ruime boxen van 4 x 4 meter met royale bedding

Een binnenmanege van 20 x 40 meter

Een buitenmanege van 20 x 60 meter

Een stapmolen met all weatherbodem voor 4 paarden

Een ruime wasplaats

Een zadelkamer

Een grote paddock

En meerdere weilanden

Alle trainings paarden komen meerdere keren per dag uit hun stal. Dit vinden wij erg belangrijk, we willen ‘onze’ paarden graag vrolijk houden en merken dat de paarden dan ook beter presteren. Tevens krijgen de paarden bij ons op stal alleen het beste krachtvoer en onbeperkt ruwvoer. Ook hier geld weer, alleen het beste is goed genoeg!

 Omdat Lubbert en Simone zelf alles doen weten ze ook precies wat het beste is voor ieder paard en worden de kleinste veranderingen bij de paarden waargenomen en kan hier direct op worden ingespeeld. Voor het leveren van topprestaties op alle niveau’s is dit zeker van belang.

Quality Is Our First Priority

Het aanbod aan paarden wat we voor de verkoop aanbieden bestaat ook alleen uit de allerbeste paarden. In de internationale mensport lopen veel paarden afkomstig uit onze stallen. Zo werd meervoudig Wereldkampioen Dior als jong paard ontdekt door Lubbert. Maar ook de topmenner IJsbrand Chardon rijdt met twee paarden uit de stallen van Dutch Quality Horses.